amc-aspects.com|technostroi.com|atlas-style.com|beautifulhouses.eu|wamjournal.com
МагазинКаталогТърсенеКлубРекламаЗа насНовини

За Нас

ПДФ
Печат

Технострой е първият по рода си търговско-информационен портал и професионална браншева мрежа в България!

Technostroi.com e плод на дългогодишния издателски опит и контакти на “Атлас стил” и естествен приемник на продуктовия каталог “Технострой”. Порталът Technostroi.com е виртуален каталог, в който можете да намерите информация в различни сфери на строителството, архитектурата и дизайна. Разликата между печатното издание и интернет портала “Технострой” е в по-големия обхват на фирми, продукти и теми на виртуалната версия. В този първи по рода си портал можете да намерите информация, свързана със строителни технологии, материали, производители, архитектура, вътрешен дизайн и новини от бранша. Виртуалният каталог вече не разделя професиите на архитекти, строители, инженери, дизайнери, производители, търговци, а ги обединява, което прави търсенето на информация и контакти между отделните професионалисти по-лесно, бързо и ефикасно. Доброто изпълнение на един проект се крие именно в добрите връзки между участниците в него и добрата координация между отделните фази на изграждането му. Надяваме се, че виртуалният каталог ще бъде полезен за Вас в търсенето на необходимата информация и ще Ви помогне в установяването на успешни професионални контакти.

Печатното издание Технострой 2008 Печатното издание Технострой 2007

Печатното издание “Технострой” е добре познат на специалистите каталог за строителство, строителни технологии, материали и машини. Каталогът дава информация за техническите показатели на различните изделия, материали и съоръжения.

Дейност

От основаването си през 1993г. “Атлас стил” (www.atlas-style.com) става най-големият издател на специализирани списания в областта на архитектурата, строителството и интериорния дизайн. Издания

Специална награда на списание АМС аспекти за българска архитектура: кристална пластика
Специална награда на списание АМС аспекти за българска архитектура: кристална пластика Специална награда на списание АМС аспекти за българска архитектура: кристална пластика
Специална награда на списание АМС аспекти за българска архитектура: кристална пластика

“АМС Аспекти” е луксозно двуезично издание за архитектура, мениджмънт и строителство, ориентирано към специалистите в бранша. От две години “АМС Аспекти” е съвместно издание на “Атлас стил” и Камарата на архитектите в България и чрез абонамент достига до членовете на КАБ.

списание Хубавите къщи 2009 списание Хубавите къщи 2008 списание Хубавите къщи 2007 награда Хубавите къщи
Специална награда на списание “Хубавите къщи” за еднофамилна къща: кристална пластика

“Хубавите къщи” е отдавна утвърдено на българския пазар списание, което предлага богата информация за еднофамилни къщи, реализации и проекти, фасади, планове, интересни интериорни решения, ландшафтна архитектура, строителни материали и технологии, недвижими имоти и др.

списание WAM за световна архитектура списание WAM за световна архитектура награда на списание WAM за световна архитектура
Специална награда на списание WAM за световна архитектура: кристална пластика

WAM е двуезично списание за световна архитектура и дизайн. То представя творчеството на световни майстори в архитектурата и новини от Международната академия на архитектурата.

Inside Design & Market показва добрите интериорни решения за домове, хотели, заведения, офиси, обществени и административни сгради. Тук читателите могат да намерят конкретна и актуална информация от търговци и производители на обзавеждане, мебели, осветителни тела, камини, басейни и др. Изданието е двуезично.

Благодарим Ви, че избрахте Технострой !

Услуги:

  • Изграждане на фирмен профил с информация за предмета на дейност, предлаганите от Вас услуги, връзка към вашата интернет страница и форма за контакти. Вашият профил ще влезе в нашата база-данни с ежегодишно подновяване на членството и профила на фирмата. При регистриране получавате име и парола за достъп с възможност за промяна на личната информация, продуктите, галерията и контактите – което ще позволи постоянната актуализация на вашия фирмен профил.
  • Новини на уеб сайта на Технострой и изпращане на писма до участниците и потребителите на Технострой.
  • Реклама на сайта на Технострой под формата на банери.
  • Реклама на сайта на Технострой под формата на събитие, за което чрез емайли ще бъдат уведомени всички желани от вас потребители.
  • Рекламни пакети за участие в интернет страницата на www.Technostroi.com и печатните издания на Атлас Стил.

Телефони: 0878989630

Technostroi | Представи и твоята страница