amc-aspects.com|technostroi.com|atlas-style.com|beautifulhouses.eu|wamjournal.com
МагазинКаталогТърсенеКлубРекламаЗа насНовини

Календар събития

Събитие 

Събитие:
Пети международен архитектурен симпозиум “Алуминий и стъкло”
Дата:
29 май 09 - 31 май 09
Място:
Слънчев Бряг - Слчнчев Бряг
Град:
Слчнчев Бряг
Държава:
Държава: bg

Описание

Пети международен архитектурен симпозиум “Алуминий и стъкло” ще се проведе в Слънчев бряг от 29 до 31 май .

Темата е: « Градът на бъдещето – енергоефективен, устойчив, хармоничен ». Стремежът тази година е симпозиумът да се превърне в едно от най-значимите архитектурни събития в страната. Организаторите на симпозиума са ETEM Bulding Systems Bulgaria, AGC Flat Glass Bulgaria съвместно с “Дорма – България” ще представят най-новите си продукти в областта на енергийната ефективност.

Инж. Венета Новакова (ЕТЕМ) ще изнесе лекция за елементната фасада Е 90, а представителят на AGC Иван Зайков ще говори за стъклото и енергийната ефективност.

Водещ лектор на форума ще бъде проф. Диетмар Еберле. Проф. Еберле е роден през 1952 г. в Австрия. Завършва Техническия университет във Виена, като междувременно работи по проект за градска инфраструктура в Иран. През 1985 г. създава собствено архитектурно бюро заедно с Карло Баумшлагер. От 2004 г. е член на Съюза на архитектите в САЩ. Почти през целия си професионален път проф. Еберле преподава в различни учебни заведения в целия свят - Технически университет в Хановер (Германия), Технически университет в Цюрих (Швейцария), Университет «Сиракуза», Ню Йорк (САЩ), Университет по изкуствата и индустриален дизайн в Линц (Австрия) и др.

Издателство “Атлас стил” чрез своето списание “АМС Аспекти” е медиен партньор на Петия международен симпозиум “Алуминий и стъкло”.