amc-aspects.com|technostroi.com|atlas-style.com|beautifulhouses.eu|wamjournal.com
МагазинКаталогТърсенеКлубРекламаЗа насНовини

Календар събития

Събитие 

Събитие:
Сихре
Дата:
14 окт 09 - 17 окт 09
Място:
Интер Експо и Конгресен Център – София - София
Улица:
бул. Цариградско шосе 147
Град:
София 1784
Държава:
Държава: bg

Описание

За девета поредна година, от 14 до 17 октомври 2009 г. Агенция Булгарреклама и Национална асоциация ХоРеКа, ще организират в Интер Експо Център - София, най-престижното у нас специализирано изложение за хотелско, ресторантско и СПА оборудване и обзавеждане - СИХРЕ. Програмата на изложбата тази година се допълва от второто издание на Националното изложение "КАФЕ ФЕСТИВАЛ" и финалния кръг на Националния бариста шампионат, организирани от Българската кафе асоциация и Coffeland.bg.

Изложението обединява интересите на доставчици, дизайнери и собственици за въвеждане на модерни концепции и усвояване на нови професионални идеи, за подобряване управлението на бизнеса в ресторантската, хотелската и СПА индустрията. Общите цели са главно за създаване на по-добро обслужване и комфортна среда за гостите, както и за повишаване ефективността от въвеждане на иновации в оборудването.

Специализираните изложби Светът на мебелите и Експо Лайт, които се провеждат парарелно с изложението, ще допринесат за по-голямото разнообразие в предлагането на коплексни модули за интериорния дизайн.

Множество съпътстващи прояви ще допълнят програмата на изложба СИХРЕ 2009.

За повече информация: www.bulgarreklama.com